Når lyset bliver blødt

Udgivet i: TANKER

 

Når dagene om lidt bliver korte og lyset bliver blødt, når træets grene bliver synliggjorte og bladene falder i brunt og rødt Når det sidste æble er plukket og brændekurven er fyldt op, når isbutikken holder ferielukket og håndvasken huser en edderkop Når man møder morgentåge og når sokkerne skal på, når rimen topper min havelåge og græsset ikke længere skal slås Når fuglene får den sidste krumme og varm chokolade er bedst ved man, at sommeren er omme og solen en sjælden gæst  Når lygterne skal tændes, og uld bliver ens bedste ven, vil jeg mindes og længes, men huske at være før det hele vender igen.

 

 

 • Lis
  2. oktober 2019

  Smukt

  • talverdenop
   Lis
   22. oktober 2019

   Kære Lis
   Jeg er på ingen tænkelig facon en poet, men jeg dagdrømmer og efteråret er på alle mulige måder inspirerende. Farve paletten er fuldt booket og letloverule det perfekte sted for mig at kunne flette tanker. Siden har været i to år nu og jeg under mig fortsat over hvor jeg gjorde af dem før…Kun få kan alene. Jeg er glad for at du er med <3 //Nan

Skriv en kommentar

Hvad du end er, så gør det af et godt hjerte
Når tankerne går tur – min indre dialog