‘let love rule’ t-shirts

Letloverule.dk er en blog uden reklamer – den er ikke tilknyttet et blogforum, men lever af at blive læst. Ved en Alvin Ailey Premiere i Tivoli, fik jeg lavet en T-Shirt til lejligheden i håbet om, at der ville være en fotograf, som ville forevige øjeblikket og jeg, mit budskab. Det var der.

Herefter fulgte en, for mig, uventet efterspørgsel på T-Shirten som nu er sat i produktion. Jeg kan ikke alene og takker af hjertet og det der er i det for, at I har lyst til at være med.

//Nan

T-SHIRT DKK  inkl. porto 200,-

Send mig en mail med ønsket størrelse

Du modtager herefter en mail med mobilpay nummer til overførslen.

Forventet leveringstid: Afsendes ca. 14 dage efter bestilling.

WE ‘let love rule’

sidste nyt 

En længsel bliver udsat og indfriet

En længsel bliver udsat og indfriet

På et podie ved Pavillonen danser et par. Hans venstre arm er strakt mens den højre, ømt og nænsomt, holder hende der ikke er, om livet. Nakken er lang, ryggen rank og ansigtet vender han alt efter retningen, de sorte snøresko med hæl bevæger sig. Kun få meter derfra danser hun. Hendes højre hånd holder om hans hånd, den som ikke er. Den venstre...

læs mere
G-R-Æ-N-S-E-L-Ø-S

G-R-Æ-N-S-E-L-Ø-S

Da jeg var barn blev der sat mindst en. Som ung ville jeg gå lige til og helst over. Nu ønsker jeg blot at krydse den, grænsen eller i det mindste  blot at balancere på den, så jeg flytter mig fra den fysiske og over til fantasien. I fantasien er grænsen flydende, mens den fysiske er fast. I fantasien er grænsen åben, den fysiske lukket. I...

læs mere
Når hverdagen vender tilbage, venter jeg lidt endnu

Når hverdagen vender tilbage, venter jeg lidt endnu

Kontaktbog Kontaktperson Kontaktsøgende Kontaktbehov SOLOdaritet På Sankt Hans Torv ser jeg to mænd der tilfældigt møder hinanden. Den ene tror jeg, er nok nede for at lufte sin hund, den anden .... Da de passerer hinanden, siger den ene, den andens navn. Giver de hånd? På Israels plads spiller børnene basketball eller står på skateboards. Deres...

læs mere