Jeg har noget, jeg gerne vil sige undskyld for

Udgivet i: TANKER

Det begyndte i ‘Paris i februar. De skulle bare være sammen et par dage uden forudbestemte formål eller anstillede agendaer. De skulle slentre, spiste og skåle og i et stille øjeblik, mens de flettede fingre på en bænk i Jardin du Luxemburg siger han: “Hvis nu vi skulle have hund igen” ………………………..

“Inden I bestiller en hvalp hos os, så læs venligst disse sider først: “ØNSKER I AT KØBE HVALP” så kan jeg mærke, at I er seriøse” og hun læste selv om hun vidste, at hun var kampklar, parat start soleklar. Hun rystede indvendigt på hovedet af alle spørgsmålene hun skulle svare på: På en skala fra 1-10 .. Du må ikke svare 5 og himlede med øjnene da hun frasagde sig muligheden for selv, at vælge hvalp.  Hun farvede fortællingerne når hun fortalte om den “plagsomme process” og  “de prekære procedurer” for i det hele taget at komme i betragtning.

Omsider kom de på den svært opnåelige liste og de spøgte med “at man ikke kunne være sikker på at få en hvalp før den var i bilen og man var 15 km væk” Af hunde-moderen blev de vedvarende adviseret om at følge film på hjemmesiden, læse lange mails og på afhentningsdagen, deltage i et otte timers oplæg, om det at blive et hunde medlem rigere. “Vor Herre bevar mig vel” tænkte hun  ………..  Det er her, jeg har noget, jeg gerne vil sige undskyld for.

Fredag kørte vi mod Ølgod, for at blive undervist og “hvis bestået”, modtage en mørkebrun doodle hvalp med grønne øjne. Her forende ro og spænding sig og jeg blev forlegen, fad, flov og farveløs for jeg forstod. Forud for afvikling og afhentning af hvalpen har fulgt et engageret og en dedikeret interesse, et livs investering. En sjælden mødt indlevelse og videlyst, en ihærdighed og ubegrænset træning for at blive, ikke bare bedre, men bedst: Et møde med en påpasselig, pålydende, passioneret person med en ambitiøs dagsorden, om at videregive de fine små hvalpe liv i tillid. 

Mine fejlslagne fordomme nåede aldrig at slå rod. Buketten er om organiseret og til dig hunde mor, vil jeg plukke, undskyld og tak og du skal vide, at det er to af de smukkeste.

 

//Nan

 

 • Jeanette
  30. maj 2019

  Tak for de skønne ord ❤️ (Tuder sku lidt)

  • talverdenop
   Jeanette
   1. juni 2019

   Kære Jeanette,

   Det hele kommer fra et ærligt hjerte som du flyttede lidt ind i den fredag <3

   //Nan

 • Helene
  30. maj 2019

  ÅH, så fin! Tillykke med Buddha – vist går det at købe kærlighed!

  • talverdenop
   Helene
   1. juni 2019

   Kære Helene,

   Varm snude og bløde poter er alle pengene værd <3

   //Nan

 • Pia kjærsgaard
  31. maj 2019

  Så langt så godt. Cute som de unge siger. Vi mangler lige mødet med Rikke….❤️

  • talverdenop
   Pia kjærsgaard
   1. juni 2019

   Kære mor,

   Han er MEGA cute som vi siger og ja, mødet med Rikke må vente lidt endnu, men det kommer <3

   //Nan

 • Birgitte
  1. juni 2019

  HVOR er Buddha dog fin! Til lykke! –

  Og -ja-. Det er ikke alle, som ved, hvad de går ind til, når de får et dyr. Så det ER en klog hundemor, du har mødt, selvom du måske ikke havde behovet.

  • talverdenop
   Birgitte
   1. juni 2019

   Kære Birgitte,

   Det har været en lidt omstændig omgang, men jeg er hele tiden blevet klogere og forstår, at det er sådan det må være. Jeanette vil jo kun det bedste for sine hunde og det vil vi gøre vores for at opfylde, at den “bedårende” Buddha får <3

   //Nan

Skriv en kommentar

Uden hemmeligheder
Skandinaviske lottovindere