Mennesker søges til projekt om næstekærlighed

Forsøgspersoner søgesProjektet vil undersøge hvorfor vi som eneste art, forsøger at undgå øjen- og kropskontakt og hvordan vi som race fremover overlever uden fysisk kontakt, men alene i den digitale Verden.

Baggrund: Et sted mellem 10 & 12 % af den ældre del af befolkningen i Københavns Kommune dør af ensomhed. Et ukendt antal hjemløse dør, ikke på grund af kulde, men på grund af sociale udfordringer og hudsult. Både i offentlige og private rum, er øjenkontakt erstattet af virtuel kontakt.

Det er videnskabeligt bevist, at stressniveauet falder og modstandsdygtigheden overfor sygdomme og dødsangst øges, når mennesker får en varm håndflade på nakken eller imellem skulderbladene

Formålet med projektet er at undersøge, hvad menneskelig kontakt kan genkalde og afhjælpe hos de af vore medmennesker der ikke længere har et valg og hvilke konsekvenser det på sigt vil have, at vi kommer hinanden mere ved.

Vi søger:

  • Mennesker
  • Du skal have lyst til at bruge dit personlige talent
  • Du skal have lyst til at møde nye mennesker
  • Du skal Ikke være kropsforskrækket eller håndsky
  • Leve et liv hvor du er i den heldige situation at du kan træffe egne valg

Forsøget bør udføres dagligt.. Derved vil vi få den længstvirkende effekt. Bliv gerne inspireret af børn der ofte søger både fysisk og/eller øjenkontakt. Savner de nærvær fx strække de armene op mod en voksen eller tager fast om benene. De holder hinanden i hænderne og ser hinanden i øjnene. Start gerne forsøget allerede i dag og husk at spørge:: “Hvad kan jeg bidrage med?”

 

Honorar: Et styrket immunforsvar og en krop fyldt op af krammehormoner.

//Nan